Jocuri Coafat Si Machiat


   Jocuri cu Jocuri Coafat Si Machiat jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Barbie De Machiat si Coafat

Barbie se pregateste sa se duca la un bal mascat.Poate culoarea parului, poate un fond de ten mai inchis, poate machiajul ochilor pentru a le schimba forma, poti sa schimbi orice pentru a o face mai frumoasa pe barbie.Daca iti place sa arati bine si sa te machezi atunci fa-o si pe barbie dupa gustul tau.Este un joc in care barbie are nevoie de ajutorul tau ca sa o machezi si sa o coafezi cat mai elegant.
Miniclip Machiat Vedete

De aceea tu este persoana care trebuie sa macheze acest cuplu.Daca vrei sa fii o artista desavarsita in arta machiajului trebuie sa stii sa machezi aceste vedete.Vedetele sunt persoane care au ajuns la un anumit status social in care isi permit cei buni oameni in domeniu.
Miniclip Coafeza Barbie

Pana acum tu ai fost coafeza lu barbie.Asa ca ajut-o sa devina cea mai buna la coafat din tot salonul. .In acest joc barbie va fi coafeza.Ea trebuie sa isi demonstreze talentul de coafeza dar nu poate singura decat cu ajutorul tau.
Miniclip Hannah Montana La Coafat

Trebuie sa ii faci o coafura cat mai rezistenta si cat mai interesanta.Ajut-o pe hannah montana sa aiba un look cat mai atragator.De aceea ea este nevoita sa apeleze la serviciile tale.
Miniclip Barbie la Coafat

Nu iti ramane decat sa coafezi si cainele.Trebuie sa o ajuti pe barbie sa se coafeze in trendul anului 2009.Sa vedem daca te descurci.Dar barbie are si un caine pe care doreste sa il coafeze.
Miniclip Angelina la Machiat

Machiaza cea mai in voga vedeta de la hollywood.In acest joc pt fete poti schimba culorile parului si suvitele, buzele, conturul ochilor.Ea are nevoie de un machiaj pentru o seara speciala.Ai o adevarata trusa de machiaj la dispozitie.Este vorba de angelina jouli bine cunoscuta actrita.
Miniclip Bratz la Machiat

Ele sunt destul de pretenisoase asa ca aveti grija.Acum sa va vedem daca stiti sa o machiati pe una din cele 3 fete bratz.Fetelor aveti la indemana un intreg arsenal de truse de machiaj.
Miniclip Trusa de machiat

Trebuie sa iti alegi produsele de machiat care sunt noi noutze si sa o machezi pe domnisoara.Iti place sa te machezi sau sa o ajuti pe o prietena de a ta sa se macheze.Foarte bine deoarece acest joc vine in ajutorul vostru.

Jocuri 2009 adaugateRecorduri realizate de copii
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta