Jocuri Cooking


   Jocuri cu Jocuri Cooking jocuri miniclip online gratuite

Miniclip La Academia de Gatit

Participa la Academia de Gatit si o sa devii un bucatar excelent. . Foloseste mouse-ul si fii atent, cand apare o mana in loc de sageata poti folosi ingredientul la ce te-ai gandit.Jocurile de cooking te invata sa faci si mancare.
Miniclip Veverita la gatit

Vino in joc alaturi de veverita si ajut-o la gatit. Ea are foarte mult de gatit si uita ingredientele.Foarte frumoase jocurile cooking, mai ales fetitele isi gasesc o preocupare. Distractia este mare. . Tu memoreaza mai intii lista cu ingrediente, cu ajutorul mouse-ului dai click si pui ingredientele in bol.
Miniclip Iepurasii de Paste

. Ei se pregatesc pentru marea sarbatoare de Paste. Ajuta-i si tu sa pregateasca desertul pentru petrecere.Participa si iepurasii la cooking. Fii atent nu uita ingredientele, mai trage cu ochiul la instructiuni.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.roCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta