Jocuri Cooking


   Jocuri cu Jocuri Cooking jocuri miniclip online gratuite

Miniclip La Academia de Gatit

.Jocurile de cooking te invata sa faci si mancare. Foloseste mouse-ul si fii atent, cand apare o mana in loc de sageata poti folosi ingredientul la ce te-ai gandit. Participa la Academia de Gatit si o sa devii un bucatar excelent.
Miniclip Iepurasii de Paste

Participa si iepurasii la cooking. Ei se pregatesc pentru marea sarbatoare de Paste. Fii atent nu uita ingredientele, mai trage cu ochiul la instructiuni. Ajuta-i si tu sa pregateasca desertul pentru petrecere. .
Miniclip Veverita la gatit

Tu memoreaza mai intii lista cu ingrediente, cu ajutorul mouse-ului dai click si pui ingredientele in bol. Distractia este mare.Foarte frumoase jocurile cooking, mai ales fetitele isi gasesc o preocupare. . Ea are foarte mult de gatit si uita ingredientele. Vino in joc alaturi de veverita si ajut-o la gatit.

Ce mai e nou pe site-ul de jocuriRecorduri realizate de copii
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta