Jocuri Facut Poze


   Jocuri cu Jocuri Facut Poze jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Scooby si gasca

Foloseste mouse-ul si aranjeaza albumul dupa placul tau. Fii alaturi de ei si aseaza personajele in peisaj. .Scoby Doo si toata gasca s-au gandit la un album cu poze.
Miniclip Romeo si Julieta

. Aratati priceperea si imbracai pe cei doi indragostiti, cu cele mai moderne haine.Frumoasa poveste de dragoste dintre Romeo si Julieta a facut inconjurul lumii. Acum ii ai in jocurile de dragoste, jocuri ce plac si la baieti si la fete.
Miniclip Poze de liceu

Foloseste mouse-ul, si poti imortaliza anumite momente. . Vei primi puncte in functie de rapiditate.Trebuie sa completezi acest album cu poze de liceu.
Miniclip Spaima Vampirilor

Acum ai o vedeta care a jucat intr-un film de vampiri, unde era spaima lor.In jocurile de dress-up, ai avut ocazia sa te intalnesti cu tot felul de personaje, de vedete si ti-a facut mare placere. Acum este in fata ta, sa o imbraci dupa bunul plac .
Miniclip Paparazzi la vedete

Ai ocazia in acest joc sa fii un paparazzi. . Si cum paparazzi sunt cu ochii pe vedete, si tu ai de facut poze la una din vedete. Dar surprinde-o intr-o ipostaza mai deocheata, atunci distractia este maxima.Cu ajutorul sagetilor te misti si cu SPACE faci pozele.
Miniclip Cursa de viteza

Jocurile cu macarale sunt deosebite de jocurile cu masini. De exemplu in acest joc de curse cu masini, ai de facut viraje, deplasari imposibile si tot ce-ti place. Scopul tau este sa castigi, dar viteza maxima. Aici, adrenalina este la maxim. .Sagetile te vor ajuta.

Jocuri 2009 adaugateRecorduri realizate de copii
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta