Jocuri Facut Poze


   Jocuri cu Jocuri Facut Poze jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Spaima Vampirilor

In jocurile de dress-up, ai avut ocazia sa te intalnesti cu tot felul de personaje, de vedete si ti-a facut mare placere.Acum ai o vedeta care a jucat intr-un film de vampiri, unde era spaima lor. Acum este in fata ta, sa o imbraci dupa bunul plac .
Miniclip Poze de liceu

Vei primi puncte in functie de rapiditate.Trebuie sa completezi acest album cu poze de liceu. . Foloseste mouse-ul, si poti imortaliza anumite momente.
Miniclip Scooby si gasca

. Fii alaturi de ei si aseaza personajele in peisaj.Scoby Doo si toata gasca s-au gandit la un album cu poze. Foloseste mouse-ul si aranjeaza albumul dupa placul tau.
Miniclip Paparazzi la vedete

Si cum paparazzi sunt cu ochii pe vedete, si tu ai de facut poze la una din vedete.Ai ocazia in acest joc sa fii un paparazzi.Cu ajutorul sagetilor te misti si cu SPACE faci pozele. Dar surprinde-o intr-o ipostaza mai deocheata, atunci distractia este maxima. .
Miniclip Romeo si Julieta

Frumoasa poveste de dragoste dintre Romeo si Julieta a facut inconjurul lumii. Aratati priceperea si imbracai pe cei doi indragostiti, cu cele mai moderne haine. . Acum ii ai in jocurile de dragoste, jocuri ce plac si la baieti si la fete.
Miniclip Cursa de viteza

Aici, adrenalina este la maxim. .Sagetile te vor ajuta.Jocurile cu macarale sunt deosebite de jocurile cu masini. Scopul tau este sa castigi, dar viteza maxima. De exemplu in acest joc de curse cu masini, ai de facut viraje, deplasari imposibile si tot ce-ti place.

Ce mai e nou pe site-ul de jocuri10 dintre cele mai bune jocuri
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta