Jocuri Macarale


   Jocuri cu Jocuri Macarale jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Castiga cursa

Succes. Pana atunci intra in joc, ia-ti masina preferata si castiga fiecare circuit.Ai particpat la tot felul de concursuri cu masini, dar un prieten ti-a propus un concurs de macarale. Numai asa poti continua cursa. Fii atent la instructiuni. .
Miniclip La depozit de fier vechi

. Tasta Space o poti folosi si la treaba.In acest joc foloseste macaraua sa colectezi din gramada de fier vechi tot felul de masini,motociclete pentru a fi contorsionate.Jocurile preferate ale baietilor sunt cele cu masini, motociclete, macarale.
Miniclip Cursa de viteza

. Aici, adrenalina este la maxim.Sagetile te vor ajuta. Scopul tau este sa castigi, dar viteza maxima.Jocurile cu macarale sunt deosebite de jocurile cu masini. De exemplu in acest joc de curse cu masini, ai de facut viraje, deplasari imposibile si tot ce-ti place.

Jocuri 2009 adaugateRecorduri realizate de copii
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta