Jocuri Macarale


   Jocuri cu Jocuri Macarale jocuri miniclip online gratuite

Miniclip La depozit de fier vechi

Tasta Space o poti folosi si la treaba.In acest joc foloseste macaraua sa colectezi din gramada de fier vechi tot felul de masini,motociclete pentru a fi contorsionate. .Jocurile preferate ale baietilor sunt cele cu masini, motociclete, macarale.
Miniclip Cursa de viteza

Jocurile cu macarale sunt deosebite de jocurile cu masini. Scopul tau este sa castigi, dar viteza maxima. De exemplu in acest joc de curse cu masini, ai de facut viraje, deplasari imposibile si tot ce-ti place. .Sagetile te vor ajuta. Aici, adrenalina este la maxim.
Miniclip Castiga cursa

Numai asa poti continua cursa. Pana atunci intra in joc, ia-ti masina preferata si castiga fiecare circuit. .Succes.Ai particpat la tot felul de concursuri cu masini, dar un prieten ti-a propus un concurs de macarale. Fii atent la instructiuni.

Jocuri 2009 adaugate10 dintre cele mai bune jocuri
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta