Jocuri Machiat


   Jocuri cu Jocuri Machiat jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Trusa de machiat

Iti place sa te machezi sau sa o ajuti pe o prietena de a ta sa se macheze.Trebuie sa iti alegi produsele de machiat care sunt noi noutze si sa o machezi pe domnisoara.Foarte bine deoarece acest joc vine in ajutorul vostru.
Miniclip Bratz la Machiat

Ele sunt destul de pretenisoase asa ca aveti grija.Fetelor aveti la indemana un intreg arsenal de truse de machiaj.Acum sa va vedem daca stiti sa o machiati pe una din cele 3 fete bratz.
Miniclip Barbie De Machiat si Coafat

Barbie se pregateste sa se duca la un bal mascat.Daca iti place sa arati bine si sa te machezi atunci fa-o si pe barbie dupa gustul tau.Este un joc in care barbie are nevoie de ajutorul tau ca sa o machezi si sa o coafezi cat mai elegant.Poate culoarea parului, poate un fond de ten mai inchis, poate machiajul ochilor pentru a le schimba forma, poti sa schimbi orice pentru a o face mai frumoasa pe barbie.
Miniclip Machiat Vedete

Vedetele sunt persoane care au ajuns la un anumit status social in care isi permit cei buni oameni in domeniu.De aceea tu este persoana care trebuie sa macheze acest cuplu.Daca vrei sa fii o artista desavarsita in arta machiajului trebuie sa stii sa machezi aceste vedete.
Miniclip Angelina la Machiat

Ai o adevarata trusa de machiaj la dispozitie.Ea are nevoie de un machiaj pentru o seara speciala.In acest joc pt fete poti schimba culorile parului si suvitele, buzele, conturul ochilor.Este vorba de angelina jouli bine cunoscuta actrita.Machiaza cea mai in voga vedeta de la hollywood.

Jocuri 2009 adaugateCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta