Jocuri Machiat


   Jocuri cu Jocuri Machiat jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Machiat Vedete

De aceea tu este persoana care trebuie sa macheze acest cuplu.Vedetele sunt persoane care au ajuns la un anumit status social in care isi permit cei buni oameni in domeniu.Daca vrei sa fii o artista desavarsita in arta machiajului trebuie sa stii sa machezi aceste vedete.
Miniclip Bratz la Machiat

Fetelor aveti la indemana un intreg arsenal de truse de machiaj.Acum sa va vedem daca stiti sa o machiati pe una din cele 3 fete bratz.Ele sunt destul de pretenisoase asa ca aveti grija.
Miniclip Angelina la Machiat

Este vorba de angelina jouli bine cunoscuta actrita.Ai o adevarata trusa de machiaj la dispozitie.Ea are nevoie de un machiaj pentru o seara speciala.In acest joc pt fete poti schimba culorile parului si suvitele, buzele, conturul ochilor.Machiaza cea mai in voga vedeta de la hollywood.
Miniclip Barbie De Machiat si Coafat

Daca iti place sa arati bine si sa te machezi atunci fa-o si pe barbie dupa gustul tau.Barbie se pregateste sa se duca la un bal mascat.Este un joc in care barbie are nevoie de ajutorul tau ca sa o machezi si sa o coafezi cat mai elegant.Poate culoarea parului, poate un fond de ten mai inchis, poate machiajul ochilor pentru a le schimba forma, poti sa schimbi orice pentru a o face mai frumoasa pe barbie.
Miniclip Trusa de machiat

Trebuie sa iti alegi produsele de machiat care sunt noi noutze si sa o machezi pe domnisoara.Iti place sa te machezi sau sa o ajuti pe o prietena de a ta sa se macheze.Foarte bine deoarece acest joc vine in ajutorul vostru.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.ro10 dintre cele mai bune jocuri
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta