Jocuri Mario Download


   Jocuri cu Jocuri Mario Download jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Vitamina Mario

Pentru asta te ajuta tasta A sau S.Stim ca Mario nu te plictiseste, deoarece in acest joc ai putin mai mult de lucru.Succes. . Foloseste vitaminele Mario pentru a scapa de virusi. Cu ajutorul sagetilor pune vitaminele peste virusi dar trebuie culorile la fel cu virusii.
Miniclip Super Mario

Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a te deplasa, sageta SUS pentru salt si tasta SPACE pentru a zbura. Ca sa functioneze aparatul zburator trebuie sa ai apa in el. Se va aproviziona cu apa singur cand vei merge langa bazin. Aceasta masinarie in loc de combustibil foloseste apa.In acest joc Super Mario are un aparat care il ajuta sa zboare.
Miniclip Mario si Poker-ul

Faimosul Mario il intalnim si la poker. Foloseste mouse-ul, dar respecta instructiunile, si daca ai carti bune sigur vei castiga. .Joaca si tu alaturi de Luigi, Bowser sau printesa Peach si distractia este mai mare.
Miniclip Soldatul Mario

. Intra si ajuta-l pe Mario, foloseste sagetile si trage cu tasta C.Mario este cel mai cunoscut personaj din jocurile pe Pc.De aceasta data Mario face parte din trupele de elita, unde trebuie sa elimine intrusii.
Miniclip Mario in pericol

Cele 2 personaje foarte cunoscute voua Mario si Luigi sunt in fata unui mare pericol. Sunt atacati de monstri, iar tu ajuta-i sa scape. . Foloseste sagetile si tastele A, W, S, D.
Miniclip Super Mario si Puisorul

Super Mario are o misiune foarte grea.Te misti cu sagetile stanga si dreapta.Trebuie sa il ajute pe pui sa evadeze si sa scape din mainile oamenilor rai.Doar aici pe miniclip info ro.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.roCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta