Jocuri Mario Joc


   Jocuri cu Jocuri Mario Joc jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Super Mario

Se va aproviziona cu apa singur cand vei merge langa bazin.Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a te deplasa, sageta SUS pentru salt si tasta SPACE pentru a zbura.In acest joc Super Mario are un aparat care il ajuta sa zboare. Ca sa functioneze aparatul zburator trebuie sa ai apa in el. Aceasta masinarie in loc de combustibil foloseste apa.
Miniclip Super Mario si Puisorul

Trebuie sa il ajute pe pui sa evadeze si sa scape din mainile oamenilor rai.Doar aici pe miniclip info ro.Te misti cu sagetile stanga si dreapta.Super Mario are o misiune foarte grea.
Miniclip Mario si Poker-ul

Faimosul Mario il intalnim si la poker. Foloseste mouse-ul, dar respecta instructiunile, si daca ai carti bune sigur vei castiga. .Joaca si tu alaturi de Luigi, Bowser sau printesa Peach si distractia este mai mare.
Miniclip Soldatul Mario

Mario este cel mai cunoscut personaj din jocurile pe Pc. Intra si ajuta-l pe Mario, foloseste sagetile si trage cu tasta C. .De aceasta data Mario face parte din trupele de elita, unde trebuie sa elimine intrusii.
Miniclip Vitamina Mario

Pentru asta te ajuta tasta A sau S. . Foloseste vitaminele Mario pentru a scapa de virusi. Cu ajutorul sagetilor pune vitaminele peste virusi dar trebuie culorile la fel cu virusii.Stim ca Mario nu te plictiseste, deoarece in acest joc ai putin mai mult de lucru.Succes.
Miniclip Mario in pericol

.Cele 2 personaje foarte cunoscute voua Mario si Luigi sunt in fata unui mare pericol. Sunt atacati de monstri, iar tu ajuta-i sa scape. Foloseste sagetile si tastele A, W, S, D.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.ro10 dintre cele mai bune jocuri
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta