Jocuri Mario Joc


   Jocuri cu Jocuri Mario Joc jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Vitamina Mario

Stim ca Mario nu te plictiseste, deoarece in acest joc ai putin mai mult de lucru.Succes. Cu ajutorul sagetilor pune vitaminele peste virusi dar trebuie culorile la fel cu virusii.Pentru asta te ajuta tasta A sau S. Foloseste vitaminele Mario pentru a scapa de virusi. .
Miniclip Super Mario si Puisorul

Super Mario are o misiune foarte grea.Te misti cu sagetile stanga si dreapta.Doar aici pe miniclip info ro.Trebuie sa il ajute pe pui sa evadeze si sa scape din mainile oamenilor rai.
Miniclip Mario in pericol

Cele 2 personaje foarte cunoscute voua Mario si Luigi sunt in fata unui mare pericol. Foloseste sagetile si tastele A, W, S, D. . Sunt atacati de monstri, iar tu ajuta-i sa scape.
Miniclip Super Mario

Aceasta masinarie in loc de combustibil foloseste apa.Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a te deplasa, sageta SUS pentru salt si tasta SPACE pentru a zbura.In acest joc Super Mario are un aparat care il ajuta sa zboare. Se va aproviziona cu apa singur cand vei merge langa bazin. Ca sa functioneze aparatul zburator trebuie sa ai apa in el.
Miniclip Mario si Poker-ul

Joaca si tu alaturi de Luigi, Bowser sau printesa Peach si distractia este mai mare.Faimosul Mario il intalnim si la poker. . Foloseste mouse-ul, dar respecta instructiunile, si daca ai carti bune sigur vei castiga.
Miniclip Soldatul Mario

Mario este cel mai cunoscut personaj din jocurile pe Pc.De aceasta data Mario face parte din trupele de elita, unde trebuie sa elimine intrusii. Intra si ajuta-l pe Mario, foloseste sagetile si trage cu tasta C. .

Jocuri 2009 adaugateRecorduri realizate de copii
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta