Jocuri Mario Vechi


   Jocuri cu Jocuri Mario Vechi jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Zuma Gratis

Este un joc vechi pe care chiar si oameni mai il joaca.Jocul zuma este unul dintre cele mai cunoscute jocuri.Daca iti place zuma deluxe atunci nu iti ramane decat sa intri in joc.
Miniclip La depozit de fier vechi

In acest joc foloseste macaraua sa colectezi din gramada de fier vechi tot felul de masini,motociclete pentru a fi contorsionate. Tasta Space o poti folosi si la treaba.Jocurile preferate ale baietilor sunt cele cu masini, motociclete, macarale. .
Miniclip Vitamina Mario

Succes.Pentru asta te ajuta tasta A sau S. . Foloseste vitaminele Mario pentru a scapa de virusi.Stim ca Mario nu te plictiseste, deoarece in acest joc ai putin mai mult de lucru. Cu ajutorul sagetilor pune vitaminele peste virusi dar trebuie culorile la fel cu virusii.
Miniclip Mario in pericol

Foloseste sagetile si tastele A, W, S, D. Sunt atacati de monstri, iar tu ajuta-i sa scape. .Cele 2 personaje foarte cunoscute voua Mario si Luigi sunt in fata unui mare pericol.
Miniclip Soldatul Mario

De aceasta data Mario face parte din trupele de elita, unde trebuie sa elimine intrusii. Intra si ajuta-l pe Mario, foloseste sagetile si trage cu tasta C.Mario este cel mai cunoscut personaj din jocurile pe Pc. .
Miniclip Super Mario

In acest joc Super Mario are un aparat care il ajuta sa zboare. Aceasta masinarie in loc de combustibil foloseste apa.Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a te deplasa, sageta SUS pentru salt si tasta SPACE pentru a zbura. Ca sa functioneze aparatul zburator trebuie sa ai apa in el. Se va aproviziona cu apa singur cand vei merge langa bazin.
Miniclip Mario si Poker-ul

Faimosul Mario il intalnim si la poker. .Joaca si tu alaturi de Luigi, Bowser sau printesa Peach si distractia este mai mare. Foloseste mouse-ul, dar respecta instructiunile, si daca ai carti bune sigur vei castiga.
Miniclip Super Mario si Puisorul

Trebuie sa il ajute pe pui sa evadeze si sa scape din mainile oamenilor rai.Doar aici pe miniclip info ro.Te misti cu sagetile stanga si dreapta.Super Mario are o misiune foarte grea.

Ultimele jocuri adaugate pe minicip .info.roRecorduri realizate de copii
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta