Jocuri Mario Vechi


   Jocuri cu Jocuri Mario Vechi jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Mario in pericol

Cele 2 personaje foarte cunoscute voua Mario si Luigi sunt in fata unui mare pericol. Sunt atacati de monstri, iar tu ajuta-i sa scape. . Foloseste sagetile si tastele A, W, S, D.
Miniclip Super Mario

Ca sa functioneze aparatul zburator trebuie sa ai apa in el.In acest joc Super Mario are un aparat care il ajuta sa zboare. Se va aproviziona cu apa singur cand vei merge langa bazin.Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a te deplasa, sageta SUS pentru salt si tasta SPACE pentru a zbura. Aceasta masinarie in loc de combustibil foloseste apa.
Miniclip Super Mario si Puisorul

Super Mario are o misiune foarte grea.Te misti cu sagetile stanga si dreapta.Trebuie sa il ajute pe pui sa evadeze si sa scape din mainile oamenilor rai.Doar aici pe miniclip info ro.
Miniclip Soldatul Mario

De aceasta data Mario face parte din trupele de elita, unde trebuie sa elimine intrusii. Intra si ajuta-l pe Mario, foloseste sagetile si trage cu tasta C.Mario este cel mai cunoscut personaj din jocurile pe Pc. .
Miniclip La depozit de fier vechi

.Jocurile preferate ale baietilor sunt cele cu masini, motociclete, macarale. Tasta Space o poti folosi si la treaba.In acest joc foloseste macaraua sa colectezi din gramada de fier vechi tot felul de masini,motociclete pentru a fi contorsionate.
Miniclip Vitamina Mario

Pentru asta te ajuta tasta A sau S.Succes.Stim ca Mario nu te plictiseste, deoarece in acest joc ai putin mai mult de lucru. Foloseste vitaminele Mario pentru a scapa de virusi. . Cu ajutorul sagetilor pune vitaminele peste virusi dar trebuie culorile la fel cu virusii.
Miniclip Mario si Poker-ul

Joaca si tu alaturi de Luigi, Bowser sau printesa Peach si distractia este mai mare. .Faimosul Mario il intalnim si la poker. Foloseste mouse-ul, dar respecta instructiunile, si daca ai carti bune sigur vei castiga.
Miniclip Zuma Gratis

Daca iti place zuma deluxe atunci nu iti ramane decat sa intri in joc.Jocul zuma este unul dintre cele mai cunoscute jocuri.Este un joc vechi pe care chiar si oameni mai il joaca.

Ce mai e nou pe site-ul de jocuriCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta