Jocuri Noi 2009


   Jocuri cu Jocuri Noi 2009 jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Inamicii

Foloseste instructiunile si, la treaba. .Un joc 2009, super tare, pe care-l asteptai de mult. Ai de-a face cu inamici prosti cam tot ce-ti doreai.
Miniclip Transformers

Vedeta Megan Fox joaca excelent.Distractie Placcuta.Cel mai tare film din 2009 este transformers.Este vorba despre niste roboti care ajuta planeta pamant sa lupte impotriva altor roboti.
Miniclip Michael Jackson Skateboard

Ele au aparut in urma decesului binecunoscutului artist.Jocul face parte din jocurile online ale anului 2009.Jocurile cu Michael Jackson sunt cele mai noi jocuri 2009.
Miniclip Cavalerul

Asa ca tre sa te gandesti cum sa il ajuti pe cavalerul nostru.Este un joc de logica.Acesta este unul din miine de jocuri noi 2009.
Miniclip Luxor Online

Este un joc interesant. In anul 2004 a castigat tilul RealArcade de cel mai popular joc.Cel mai tare joc este zuma.Dar au aparut diferite variante.Variata 2009 este Luxor Online.
Miniclip Barbie la Coafat

Nu iti ramane decat sa coafezi si cainele.Dar barbie are si un caine pe care doreste sa il coafeze.Sa vedem daca te descurci.Trebuie sa o ajuti pe barbie sa se coafeze in trendul anului 2009.
Miniclip Michael Jackson games

Jocul este unul nou 2009.Lui Michael Jackson i-au placut foarte mult copii.Asa ca ajutal sa ajunga la copii si sa scape de urmaritori.
Miniclip Barbie Dress Up 2009

Cel mai nou joc 2009 cu barbie si Hannah Montana aparut acum.Trebuie sa o duci pe barbie la coafor si sa o ajuti sa se aranjeze.In joc apare si Hannah Montana.

Ce mai e nou pe site-ul de jocuriCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta