Jocuri Noi 2009


   Jocuri cu Jocuri Noi 2009 jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Barbie Dress Up 2009

Trebuie sa o duci pe barbie la coafor si sa o ajuti sa se aranjeze.Cel mai nou joc 2009 cu barbie si Hannah Montana aparut acum.In joc apare si Hannah Montana.
Miniclip Barbie la Coafat

Nu iti ramane decat sa coafezi si cainele.Sa vedem daca te descurci.Dar barbie are si un caine pe care doreste sa il coafeze.Trebuie sa o ajuti pe barbie sa se coafeze in trendul anului 2009.
Miniclip Transformers

Cel mai tare film din 2009 este transformers.Este vorba despre niste roboti care ajuta planeta pamant sa lupte impotriva altor roboti.Distractie Placcuta.Vedeta Megan Fox joaca excelent.
Miniclip Luxor Online

Dar au aparut diferite variante. In anul 2004 a castigat tilul RealArcade de cel mai popular joc.Variata 2009 este Luxor Online.Este un joc interesant.Cel mai tare joc este zuma.
Miniclip Michael Jackson Skateboard

Jocul face parte din jocurile online ale anului 2009.Ele au aparut in urma decesului binecunoscutului artist.Jocurile cu Michael Jackson sunt cele mai noi jocuri 2009.
Miniclip Inamicii

Ai de-a face cu inamici prosti cam tot ce-ti doreai. . Foloseste instructiunile si, la treaba.Un joc 2009, super tare, pe care-l asteptai de mult.
Miniclip Michael Jackson games

Jocul este unul nou 2009.Asa ca ajutal sa ajunga la copii si sa scape de urmaritori.Lui Michael Jackson i-au placut foarte mult copii.
Miniclip Cavalerul

Asa ca tre sa te gandesti cum sa il ajuti pe cavalerul nostru.Este un joc de logica.Acesta este unul din miine de jocuri noi 2009.

Ce mai e nou pe site-ul de jocuri10 dintre cele mai bune jocuri
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta