Jocuri Online 3d


   Jocuri cu Jocuri Online 3d jocuri miniclip online gratuite

Miniclip Solitaire Online

Jocul este un pic modificat pentru mai mult fun.Jocul este gratuit asa ca puteti sa jucati de cate ori vreti.Celebrul joc solitaire care este pe orice versiune de windows este acum online.
Miniclip Curse de masini cu Bratz

Poti sa incerci sa conduci masina lu Bratz .Acolo ai si instructiuni de joc dar si obtiunea sa joci cu alti prieteni online.Esti fetitza si iti place sa mergi cu masina.
Miniclip Zuma Free

Tre sa tai sushi.Distractie Placuta.Jocul imbina zuma online cu jocurile chinezesti.Acest joc zuma free este o versiune zuma gratuit chinezeasca.
Miniclip Ping Pong Online

Ai o masa de ping pong si tre sa joci 2 seturi.La sfarsitul setului trebuie sa iesi invingator.Daca iti place jocul de ping pong atunci demostreaza-ti calitatile aici.
Miniclip Luxor Online

Dar au aparut diferite variante. In anul 2004 a castigat tilul RealArcade de cel mai popular joc.Cel mai tare joc este zuma.Este un joc interesant.Variata 2009 este Luxor Online.
Miniclip Michael Jackson Skateboard

Jocul face parte din jocurile online ale anului 2009.Ele au aparut in urma decesului binecunoscutului artist.Jocurile cu Michael Jackson sunt cele mai noi jocuri 2009.
Miniclip Zuma online

Daca iti place si pinball si zuma atunci acest joc online le combina pe amandoua.Zuma deluxe pinball este un joc de pinball dar foloseste grafica de la zuma luxor.Jocuri zuma gasiti pe acest site.

Ce mai e nou pe site-ul de jocuriCele mai cautate jocuri miniclip
Numele jocului Numar Jocuri jucate
1. credite
2. credite
3. credite
4. credite
5. credite
6. credite
7. credite
8. credite
9. credite
10. crediteCe mai gasim pe miniclip.info.ro

JOCURILE pe care le gasiti aici sunt special alese pentru voi. Acest site a fost facut pentru ca toti copii sa se poata bucura de placerea jocurilor online gratuite.. Sunt jocuri gratuite , jocuri cu masini , jocuri cu MARIO , toate jocurile fiid flash.Va doresc distractie placuta